Zwemjammer Fiti

3.7/5
Ons Oordeel
0 /10

Getest door:

Picture of Wessel
Wessel

Niveau:

Ik ben een beginnende/gemiddelde zwemmer.

Hoe getest?

Ik ben meer dan 50x naar het zwembad geweest.

Voordelen

Nadelen

Verkoper:

Decathlon

Prijs:

0
Prijs / Kwaliteitscore
89%

Eindoordeel

Al met al is de Zwemjammer Fiti turquoise zeshoek een goede keuze voor mannen die op zoek zijn naar een betaalbare en comfortabele zwembroek voor zwemtrainingen en baantjes. Het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding, is duurzaam en biedt voldoende ondersteuning en bewegingsvrijheid tijdens het zwemmen. Als je op zoek bent naar een goede zwembroek voor je zwemtrainingen, dan is de Zwemjammer Fiti een absolute must.

De hele review

De Zwemjammer Fiti is een zwembroek voor heren die speciaal ontworpen is voor zwemtrainingen en -wedstrijden. De zwembroek heeft een aansluitende pasvorm en bedekt het lichaam tot net boven de knieën, wat zorgt voor een gestroomlijnde en hydrodynamische zwemervaring. De zwembroek is gemaakt van zachte en comfortabele stof die zorgt voor bewegingsvrijheid tijdens het zwemmen. De turquoise kleur met zeshoekige patronen geven de zwembroek een sportieve en moderne uitstraling.

Een van de belangrijkste voordelen van de Zwemjammer Fiti is de goede prijs-kwaliteitverhouding. De zwembroek is relatief goedkoop in vergelijking met andere merken, maar biedt toch een goede kwaliteit en duurzaamheid. De zwembroek blijft ook na veelvuldig gebruik en wassen goed zitten en behoud kleur en pasvorm. De zwembroek geeft voldoende vrijheid en zit lekker op de huid, ideaal voor wat sportieve baantjes. 

Wat ik een nadeel vind van de zwembroek en wat ik wel vaker heb bij spullen van de Decathlon is de pasvorm in combinatie met de maat. De zwembroek valt klein daardoor is het raadzaam om een maat groter te bestellen, of het ligt aan mij dat mijn benen in verhouding dikker zijn dan de meeste mensen van mijn lengte. Maar ik zou dus sowieso adviseren om een maat groter te bestellen. 

Waar je nog wel rekening mee moet houden is dat de zwembroek voor sommige mannen strak kan aanvoelen, maar dit is absoluut een kwestie van gewenning. In het zwembad maakt niemand het wat uit en ziet ook niemand het in het water. Wel kan het als minder comfortabel worden ervaren. 

Kortom, voor deze prijs en de kwaliteit kan je als je een beetje fanatiek gaat zwemmen deze zwembroek niet laten liggen. Ik zal de Zwemjammer Fiti dan ook zeker aanraden! 

Getest in combinatie met:

Meer Reviews

Fietstrainer Tacx Flux S

Ik gebruik de Tacx Flux S fietstrainer nu al een aantal maanden, en mijn ervaringen met deze slimme fietstrainer zijn over het algemeen zeer positief.

Lees meer >