Wielren ondershirt heren Roadc 900

4.6/5
Ons Oordeel
0 /10

Getest door:

Picture of Wessel
Wessel

Niveau:

Ik ben een beginnende/gemiddelde wielrenner.

Hoe getest?

Ik heb het shirt binnen voor fietsritjes op Zwift gebruikt (circa 1500km) en buiten als extra laagje (circa 500km).

Voordelen

Nadelen

Verkoper:

Decathlon

Prijs:

0
Prijs / Kwaliteitscore
100%

Eindoordeel

Ik zal het wielershirt aan iedereen aanraden. De Decathlon Roadc 900 SM Ultralight is namelijk voor zowel indoor als outdoor uitermate geschikt en kan worden gebruikt om het juist warm te krijgen of koel. Het shirt voelt aan als een tweede huid en kan daarom altijd gedragen worden onder een wielershirt, zo kan je verschillende kleding lagen opbouwen. Qua prijs/kwaliteit scoort dit shirt in vergelijking met bijvoorbeeld bekende merken zoals Assos, Agu en Castelli zeer hoog en doet het qua kwaliteit niet onder voor hun shirts maar is de prijs aanzienlijk lager. Je gaat voor deze kwaliteit geen betere prijs vinden, kortom ik zou het product aanraden en lekker gaan wielrennen!

De hele review

De Decathlon Roadc 900 SM Ultralight wielershirt voor heren is een uitstekend product voor de wielrenner die op zoek is naar een comfortabele en ademende ondershirt. Ik zelf was opzoek naar een ondershirt geschikt voor het dragen onder een wielrershirt, zodat ik mijn wielrershirt zowel indoor als outdoor open kon doen en veel extra frisse lucht kon vangen zonder rond te fietsen in mij blote buik.

Het shirt is gemaakt van een licht en ademend materiaal dat zorgt voor een goede ventilatie tijdens het fietsen, het zorgt er echt voor dat je wat kan afkoelen zonder daarvoor naakt rond te rijden. Dit materiaal helpt ook om het zweet snel af te voeren, waardoor u droog en comfortabel blijft tijdens de rit.

Het shirt is ook licht van gewicht, wat bijdraagt aan het comfort tijdens lange ritten. Dit maakt het shirt ideaal voor wielrenners die lange afstanden afleggen of voor degenen die gewoon op zoek zijn naar een comfortabele en lichtgevoelige optie voor hun trainingen.

De pasvorm van het shirt is wat aan de strakke kant, maar dit is ook de bedoeling van dergelijke shirts zodat het voelt als een tweede huid. Ik zal het shirt absoluut aanraden, voor 19,99 heb je een mooie extra laag die er voor zorgt dat je koel blijft. Ook voor de indoor trainingen de je afwerkt op Zwift is het ideaal want je hoeft alleen in dit shirt te fietsen, dat is genoeg.

Getest in combinatie met:

Tacx Flow Smart T2240

Na mijn buitenavontuur op een wielrenfiets wilde ik mijn trainingsuren en plezier indoor voorzetten. Net zoals met andere spullen kwam ik bij de Decathlon uit,

Lees meer >

Meer Reviews

De Neo Racer wielerschoen

Van Rysel heeft met hun NCR (Neo Racer) fietsschoenen een product van vakmanschap en innovatie afgeleverd. In deze review wordt de aandacht gevestigd op verschillende

Lees meer >