Over ons

Jouw sportpassie onze mening over de spullen.

Wij zijn de sportspullen testers

Drie amateur sporters, kooks en vrienden bundelen hun kennis, tijd en energie om andere mensen te helpen de juiste sportspullen te kiezen. Want je herkent het vast wel, je begint voor het eerst met een sport en zwemt (woordspeling 😉) vervolgens in alle informatie die er beschikbaar is. Van trainingsschema’s tot de juiste spullen en van hoelang en hoevaak je het moet doen naar professionele mensen die allemaal coole trucs laten zien die wij (helaas) nooit gaan bereiken.

De sportspullentesters geven hun eerlijke en ongezouten mening als het gaat om de sportspullen. Met ons kan je je identificeren, want net zoals alle andere 99.9% van de mensen op deze wereld kunnen wij wel redelijk sporten, maar zijn we geen Messi, Verstappen of Lebron James. Wij streven er dan ook naar om de sportspullen te testen in een omgeving waarin jij ze gaat gebruiken, wij zullen dus geen voetbalschoenen op de grasmat van Camp Nou of een tennisracket op Roland Garros gaan testen.

Ontmoet het team

Wessel Bruinsma

Tennis en klim kook, wielren en fitness pro.
Ik ben de grootste kook als het gaat om tennis, klimmen, padel of squash. Ik denk dat ik alle sporten kan maar heb er nooit les in gekregen. De sporten waarin ik iets gevorderd ben (al zeg ik dat zelf) zijn fitness (ook al zie je dat niet), surfen en wielrennen. Neem mij dus serieuzer als het gaat om die sporten. Ik zeg maar altijd zo, je moet ergens een sport van maken.

Koen wisselink

Voetbal en hardloop kook, surf en klim pro.

De grootste kook op het gebied van voetbal en hardlopen dat ben ik. Verder dan 5 kilometer kom ik niet en een bal in de kruising schieten ze je me ook niet doen. Wat je me wel ziet doen is golfjes pakken in Hoek van Holland, Hossegor of Spanje en regelmatig bolderen in Monk. Neem mij dus vooral serieus als het gaat om de juiste klimschoenen en surfboard.

Diedrik Bruinsma

Klim en wielren kook, surf en crossfit pro.

Een rondje op de wielrenfiets moet je mij niet laten doen, ik ben er na 10 minuten al klaar mee. Daar ben ik de allergrootste kook in maar ook in klimmen, ja ik ben ook niet zo lang hè. Neem mij maar serieus als het gaat om een cutback, deadlift of optrekken. Je raadt het misschien al dat is surfen en crossfit. 

Klaar om meer uit jouw sport te hallen met het juiste materiaal?

Voor meer informatie over specifieke sportspullen testsen neem dan contact op.