De ongezouten reviews van De Sportspullen Testers

Diedrik, Koen en Wessel zijn De Sportspullen Testers begonnen vanuit een gemis van scherpe en ongezouten meningen over sportspullen op het internet. Wij zijn fanatieke maar vaak wel amateursporters. We beoefenen verschillende sporten zoals: Surfen, Wielrennen, Klimmen, Voetbal, Fitness en Wintersporten. Hierbij komt een hoop materiaal kijken, zonder fiets geen rondje wielrennen en zonder goed surfboard geen golf. Het eerste wat wij doen is het internet afstruinen naar producten die noodzakelijk zijn voor de desbetreffende sport en een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Veelal kom je uit bij spullen van de blauw/witte keten de Decathlon. Decathlon verwoord het in hun eigen reclame wel goed, iedereen heeft wel spullen van de Decathlon.

Voor beginners is de Decathlon altijd een uitkomst, ze hebben altijd goedkope instap producten voor een lage prijs en goede kwaliteit. Doordat wij de sportspullen testen kan jij op voorhand een inschatting maken of de producten aan jouw verwachtingen voldoen. Er zijn een hoop sportartikelen op de markt, dus welk merk, welke pasvorm en welke prijs voldoet aan de verwachtingen die je hebt? Geen paniek, wij van De Sportspullen Testers testen de artikelen voor jou. 

Tijdens het testen houden we rekening met uiteenliggende aspecten van de producten zoals: prijs/kwaliteit verhouding, prestatie, pasvorm, geschiktheid per niveau en bovenal ook de voor- en nadelen. Voor een tennisracket is het bijvoorbeeld belangrijk om je eerst in te lezen, dit kan door reviews en testen te lezen, zo zorg je er namelijk voor dat je het juiste racket koopt voor de juiste speelstijl rekening houdend met gewicht, balans en flexibiliteit. 

Er zijn tal van sporten en activiteiten die wij reviewen, hieronder enkele samengevat:

Buitensport: Buitensporten zoals kamperen, wandelen en klimmen vereisen vaak specifieke uitrusting en kleding. Met de reviews van buitensport producten helpen wij bij het kiezen van producten die geschikt zijn voor de juiste omstandigheden, zo kan jij een goede keuze maken voor een tent, backpack of regenjas. 

Wielrennen: Wielrenners hebben eigenlijk altijd specifieke eisen voor hun fietsen en fiets spullen, zoals zadel comfort, remkracht en fietskleding comfort. Wij als wielrenners schrijven graag reviews over producten zodat je jezelf niet verliest in alle spullen die er te vinden zijn voor de beginnende en gemiddelde wielrenner. 

Hardlopen: Hardloopschoenen zijn een belangrijk onderdeel van hardlopen, een goede pasvorm en ondersteuning zijn cruciaal voor blessurepreventie. Wij schrijven reviews over verschillende hardloop spullen zodat je de juiste keuze kan maken als de halve marathon of 10 kilometer in zicht is. 

Surfen: Voor surfen geldt eigenlijk hetzelfde als alle andere bovengenoemde sporten. Een surfboard is nogal een investering en die wil je zo zorgvuldig mogelijk doen. Wij surfen regelmatig in Hoek van Holland, Frankrijk en Spanje en proberen te helpen de juiste artikelen te kiezen voor de juiste prijs, kwaliteit en volume. 
Mocht je voor De Sportspullen Testers nog tips, tricks of trucjes hebben dan kan je het altijd aan ons laten weten. Zeker ook als je een specifiek product hebt die wij voor jou moeten testen! 

Mocht je voor De Sportspullen Testers nog tips, tricks of trucjes hebben dan kan je het altijd aan ons laten weten. Zeker ook als je een specifiek product hebt die wij voor jou moeten testen! 

Meer blogs

Van Rysel – Wielerspullen voor iedereen

Inleiding Als fervent wielrenners zijn we altijd op zoek naar hoogwaardige uitrusting die onze prestaties kunnen verbeteren zonder onze portemonnee te veel te belasten. Recentelijk hebben wij de kans gehad om verschillende producten van

Lees Meer »
Bouldreen in boulder hal

Hoe begin je met Boulderen?

Boulderen, de kunst van het klimmen zonder touwen op korte rotsblokken, is een geweldige sport die je kunt ontdekken zonder direct een fortuin te moeten uit te geven aan dure uitrusting. Omdat we in

Lees Meer »